ما یک شرکت حرفه ای برای گسترش کسب و کار های آنلاین و دیجیتال مارکتینگ هستیم

ارتباط با ما

تهران - بلوار استاد معین - خیابان دامپزشکی - پلاک 1 طبقه دوم واحد 3

info@websazan.net

989127138526+

02166197841

به کمک نیاز دارید؟

با پشتیبانی ما تماس بگیرید

مشاوره و پشتیبانی برای همه

info-box_elements_01-2
info-box_elements_01-1
info-box_elements_01-3

اخبار و بروزرسانی ها

info-box_elements_02-2
info-box_elements_02-1
info-box_elements_02-3

برای توسعه دهندگان

info-box_elements_03-1
info-box_elements_03-2

برای استارتاپ ها

info-box_elements_01-2
info-box_elements_01-1
info-box_elements_01-3

برای مشتریان

وب سایت را بهینه و قدرتمند طراحی کنید

برای اجرای پروژه های خود با ما در تماس باشید

سوالات متداول

10 سوال پرتکرار وبسایت ما

طراحی سایت چگونه است؟

طراحی سایت چیست؟

طراحی سایت یا وب دیزاین Web-Design به مراحل طراحی و ساخت یک پایگاه اینترنتی جهت اطلاع‌رسانی، معرفی شرکت و ارائه محصولات آن گفته می‌شود. طراحی وب‌ سایت یک پروسه است که از لایه‌سازی صفحات وب، تولید محتوا، طراحی گرافیکی و رعایت اصول سئو تشکیل شده است. پیش از بررسی مراحل طراحی وب سایت، به مختصری از تاریخچه طراحی آن می‌پردازیم.

تاریخچه طراحی وب سایت چیست؟

تیم برنرزلی، مخترع وب، با راه‌اندازی اولین وب سایت در سال۱۹۹۱، نام خود را به عنوان نخستین سازنده وب در تاریخ به ثبت رساند. درنخستین وب سایت، از ابرمتن و ارتباط برای ارسال ایمیل (پست الکترونیک) استفاده شده بود. در این سایت ساده متنی هیچ‌گونه گرافیک، تصویر و حتی رنگ‌بندی به کار نرفته و هنوز هم در دسترس است.

مراحل طراحی سایت چیست؟

همان‌طور که بیان شد، طراحی وب سایت به معنی طراحی، ساخت و راه‌اندازی یک وب‌سایت یا بهینه‌سازی یک سایت قدیمی در بستر اینترنت است.  Web Design(وب دیزاین) شامل 4 مرحله اصلی است که در ادامه هرکدام را شرح می‌دهیم.

مرحله 1: طراحی وایر فریم

ابتدا با توجه به نوع سایت و نیاز مشتری، یک نمای کلی از سایت طراحی می‌کنیم. این نما شامل یک نقشه کلی از صفحات سایت و تعیین جایگاه و چیدمان المان‌ها و عناصر مختلف است. این مرحله از طراحی وب سایت «طراحی وایرفریم» نام دارد.

مرحله2: طراحی گرافیک سایت

پس از مشخص شدن محل قرارگیری عناصر سایت، باید سایت را طراحی کنیم. در این مرحله با توجه به نوع کسب‌‌وکار اینترنتی و با استفاده از نرم‌افزارهای مخصوص رنگ‌بندی و گرافیک سایت طراحی می‌شود.

مرحله3: کدنویسی و برنامه‌نویسی

باتوجه به سایت طراحی شده و نیاز مشتری، در این مرحله می‌توان از روش‌های مختلفی برای مدیریت سایت استفاده کرد. سیستم‌های مدیریت محتوا مانند وردپرس و یا طراحی یک فریم ورک اختصاصی برنامه‌نویسی. تصمیم‌گیری در این بخش براساس هزینه‌ها و نیاز مشتری صورت می‌گیرد.

مرحله4: راه‌اندازی سایت

پس از انجام 3 مرحله قبل، به راه‌اندازی سایت در بستر جهانی اینترنت می‌پردازیم. در این مرحله پس از تهیه یک «هاست» و «نام دامنه مناسب»، سایت را پیکربندی کرده و در دسترس عموم قرار می‌دهیم.

 

طراحان سایت چه کاری انجام می دهند؟

برای تولید یک وب سایت اینترنتی کارشناسان گوناگونی بکار گرفته می شوند که یکی از آن ها طراح سایت می باشد. متخصص طراحی وب غالباً طراحی و برنامه نویسی لایه ظاهری وب سایت را انجام داده و سایر برنامه نویسان کدهای نرم افزاری جهت تولید، کنترل و پردازش محتوا که در قسمت های گوناگون وب سایت قابل رویت است را ایجاد می نمایند.

یک کارشناس طراحی وب سایت در ابتدا بایستی به تصویرسازی ظاهر وبسایت در ذهن خودپرداخته و بفهمد که سایت مربوطه به چه ترتیبی عمل خواهد کرد. لزومی ندارد که طراح سایت حتماً دارای مدرک مرتبط باشد هرچند بیشتر متخصصین طراحی وب سایت در سایر انواع طراحی ها دارای تجربه بوده و یا دوره های آموزشی طراحی وب سایت را گذرانده اند.

یک طراح حرفه ای سایت دارای وظایف گوناگونی است که به موقعیتی که در آن فعالیت می نماید بستگی دارد و نسبت به اینکه در درون یک تیم پروژه کار کند یا خودش کلیه کار طراحی و تولید یک وب سایت را انجام دهد متغیر است. ولی در مجموعاصلی ترین وظایف طراح سایت به شرح زیر می باشد:

ملاقات با مشتریان برای تبادل نظر در باره نوع کار و نوع بازدید کنندگان وب سایت آن ها به منظور درک بهتر از خواسته ها و انتظارات مشتری یا کارفرما و تولید یک وب سایت بهتر و نزدیکتر به سلیقه وی
تهیه یک طرح که نشان دهنده ساختار وبسایت و شیوه ارتباط قسمت های گوناگون باشد.
تصمیم گیری در مورد متن، رنگ ها و پس زمینه هایی که باید بکار رود.
ایجاد صفحات، آیکون ها، لینک ها و عکس ها به کمک نرم افزار طراحی وب.
اضافه کردن امکانات مولتی مدیا همچون فیلم، صدا و انیمیشن به وب سایت
آزمایش و اصلاح طراحی سایت در صورت نیاز
گذاشتن سایت روی سرور به منظور شروع کار آن و تحویل به کافرما

چطوری میتونم سایت طراحی کنم؟

هرچند در گذشته با سایت‌های کاملا ساده و یکنواختی مواجه بودیم، اما امروزه به لطف تکنولوژی‌های طراحی وب (که در ادامه با آن‌ها آشنا می‌شویم) صفحات وب زیبایی خیره‌کننده‌ای داشته و کاربر می‌تواند به راحتی با آن‌ها به تعامل بپردازد.

سایت‌های امروزی از دو قسمت فرانت‌اند (Front end) و بک‌اند (Back end) تشکیل شده‌اند، بخشی از وبسایت که توسط کاربر قابل مشاهده بوده و در مرورگر او نمایش داده می‌شود فرانت‌اند نام داشته و بخشی که مربوط به پردازش‌های سمت سرور می‌شود را بک‌اند می‌نامند.

گزارش سئوی سایت چگونه است؟

گزارش سئو سایت چیزی شبیه به سرو کردن غذا است، فرض کنید که یک آشپز حرفه‌ای هستید و غذاهای بسیار متنوع و خوشمزه را برای یک مهمانی آماده کرده‌اید اما به نحوه سرو آن‌ها توجهی نداشته باشید، مثلا غذا سرد سرو شود، در ظروف نامناسب و کثیف چیده شود، چیدمان و تزئین زیبایی را برای آن در نظر نگرفته باشید، قطعا هرچند هم که این غذاها متنوع و خوشمزه باشد خیلی از ارزش کار و هنر آشپز را به رخ نخواهد نخواهد شد.
حال اگر یک نیمرو یا یک املت ساده هم درست کنید اما  نحوه سرو آن را به خوبی انجام داده باشید، قطعا لذت و خوشمزگی خاصی برای کسی که آن را میل می‌کند به همراه دارد.

گزارش سئوی سایت هم به همین صورت است و به عنوان یک سئوکار باید گزارش‌های دقیق و کاملی به کارفرما ارائه کنیم تا کارفرما هم  بتواند آنالیز دقیقی از وضعیت و روند سئو سایت خودش را داشته باشد. در این مقاله در مورد گزارشی که یک متخصص می‌تواند به کارفرما ارائه دهد صحبت می‌کنیم. 

در گزارش سئو لاگ گیری از روند پیشرفت هم انجام می شود به نوعی شما دائما در حال لاگ گیری از جایگاه ها و وضعیت فعلی خودتون در موتورهای جستجو هستید

مشاوره سئو چگونه است؟

از مهمترین فعالیت های سئوکار است. سئوکار با ارائه مشاوره حرفه ای و تصمیم سازی در زمینه سئو و طراحی وب سایت توسط متخصصین با تجربه دارای این توانایی است که بتواند برای پروژه های بزرگ و کوچک در حوزه های مختلف کسب و کار راهکارهای مناسب ارائه نماید.

باید گفت که داشتن یک وبسایت برای رشد هر کسب وکاری اهمیت دارد؛ اما این دانش سئو است که به آن اعتبار می بخشد و کمک می کند تا فروشگاه اینترنتی رشد کند. سئو دیگر چند تکنیک ساده نیست. هر لحظه شاهد تکنیک جدیدی هستیم که نه تنها قبلی ها را نقض می کند، بلکه استفاده نکردن از آن باعث جریمه سایتتان هم می شود. پس باید چه کار کرد؟

قدم اول قبل از شروع، مشاوره سئو است. اینکه بدانید چه کاری باید انجام دهید. در حقیقت کجا هستید و به کجا می خواهید بروید. این قدم ابتدایی اما مهم در سئوکار با کمک متخصصین سئو انجام می شود.

چطوری در موتور های جستجو رتبه بالا داشته باشیم؟

مسلماً از دست دادن همچنین فرصتی برای هر وب سایتی یک افسوس بزرگ به حساب می آید. چرا که طبق نتایج تحقیقات، بیشتر از 75% مردم حتی به صفحات دوم و بعدی موتورهای جستجو نیز مراجعه نمی کنند. در تحقیق دیگری که صورت گرفت، نشان داده شده است که 95% از سهم ترافیک های اینترنتی متعلق به وب سایت های موجود در صفحه اول گوگل می باشد. 5% مابقی ترافیک برای دیگر صفحات هستند.

این حقایق ثابت می کنند که اگر شما بتوانید وب سایت خود را از طریق روش های طبیعی و ارگانیک به صفحات اول بکشانید، چه شانس بزرگی در انتظار شما خواهد بود. برای دستیابی به چنین چیزی شما باید با روش ها و نکات بسیار مهمی که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم، ترافیک و بازدیدهای موتورهای جستجو را به سمت وب سایت خودتان هدایت کنید.

سئوی بین المللی چیست؟

سئو بین المللی فرآیند بهینه سازی وب سایت شما است به طوری که موتور های جستجو به راحتی می توانند کشور هایی را که می خواهید مورد هدف قرار دهید و از چه زبان هایی برای تجارت استفاده می کنید، تشخیص دهند.
 

چطوری سئوی بهینه داشته باشیم؟

  • انتخاب کلمات کلیدی مناسب ...
  • هدف قرار دادن کلمات کلیدی در عناوین و متن برای بالابردن سئو سایت ...
  • اصول اولیه محتوا نویسی را رعایت کنید ...
  • از گوگل به عنوان راهنما استفاده کنید ...
  • تجربه کاربری و تاثیر آن بر سئو سایت ...
  • تاثیر عنوان در بالا بردن سئو سایت

هزینه انجام سئو چقدر است؟

به طور معمول، تعرفه سئو سایت بین 8 تا 30 میلیون تومان متغیر بوده و می تواند بسته به حجم پروژه و میزان تخصص سئوکار، حجم سایت، و میزان ایرادهای آن متغیر باشد. هزینه سئو سایت و اسنخدام یک سئو کار می تواند بسته به فعالیت مستقل سئوکار و یا فعالیت در یک شرکت خدمات سئو متفاوت باشد.